Ödev Politikası

Öğrenciler için evde ödev yapma ve kitap okuma süreleri belirlenir.

*GÜNLÜK ÖDEVLER

Öğrenciye okul dışı zamanları için ders tekrarı, kitap okuma, sosyal sorumluluk projelerine katılma ve ilgi alanıyla ilgili araştırma yapma gibi görevlendirmeler verilir. Böylece öğrenci dinlenmeye, vakit bulur, entelektüel gelişimini sağlar ve ailesi ile nitelikli zaman geçirir.

*HAFTALIK ÖDEVLER

*Hafta içi işlenen konuları tamamlamaya ve öğrenilen bilgileri uygulamaya yönelik hafta sonu ödevleri,

*Her ünite sonunda, konunun bütünüyle çalışılması ve daha iyi kavranması için ünite sonu ödevleri,

*Hafta sonu programlarında ve etütlerde yaz tatili için okunacak kitap listeleri ve yaz ödev kitapçıkları verilir.

*Hafta sonu programlarında ve etütlerde verilen ödevler mutlaka kontrol edilir. Yapamadıkları veya yanlış yaptıkları ödevler, öğretmenlerinin denetiminde öğrencilere tamamlatılır.