YIL SONU TÖRENİMİZ
  • 28.06.2022

YIL SONU TÖRENİMİZ

Özel Antakya Ata Kolejinde 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı 2.Dönem Yıl Sonu Töreni okul bahçesinde yapıldı. Törende Okul Müdürlerimiz; Nevin Yalım ve Mustafa Yaşar Tangüleç okul kapanış konuşmalarını yaptılar. Okulumuzda, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında 8,9,10,11,12. sınıf düzeyinde dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Yıl içerisinde yapılan Geleneksel Futbol Turnuvası’nda birinci olan takımlara madalyaları verildi. Tenis, tekvando, Online Hackidhon, Robotik Kodlama alanlarında başarı kazanan öğrencilerimize ödülleri ve belgeleri verildi. MEB’in Çölyak Günü nedeniyle düzenlediği projeye katılan öğrencilerimize de başarı belgeleri verildi. Öğrencilerimizi yaptıkları çalışmalardan ve başarılarından ötürü kutluyoruz. Önümüzdeki yıllarda da üstün başarılara imza atmalarını diliyoruz. İyi tatiller.