Öğretmenler Günü
  • 27.11.2022

Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü töreni, okul bahçemizde yapıldı. Törenimiz,saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 11-B sınıfı öğrencilerimizden Aylin Kara yaptı. Ata’nın minikleri anasınıfı öğrencilerimiz “Öğretmenim” şiirini okudular. 9-A sınıfı öğrencilerimizden Suen Karakaya solo yaptı ve 3.sınıf öğrencilerimizden oluşan koromuz “Öğretmen” şarkıları söylediler. İlkokul,ortaokul ve lise öğrencilerimiz “Hababam Sınıfı” gösterisi yaptılar ve tüm öğretmenlerimize çiçek verdiler. Ata Koleji Ailesi olarak, Ulu Önderimiz ve Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, eğitime hizmet etmiş öğretmenlerimizi saygıyla anıyoruz ve tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü”nü kutluyoruz.