Karne Törenimizden
  • 22.01.2023

Karne Törenimizden

Özel Antakya Ata Kolejinde 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı birinci dönem sonu töreni okul bahçesinde yapıldı. Törende Lise Okul Müdürümüz Nevin Yalım okul kapanış konuşmasını yaptı. Birinci dönem puan ortalamasına göre birinci olan 9.sınıflardan İlke Güzel, 10. sınıflardan Ardacan Şahutoğlu, 11. sınıflardan Yurdanur Duran öğrencilerimize ödülleri verildi. Okulumuzda yapılan satranç turnuvası birincileri Emir Akar, Cem Batman ve Mert Altunöz’e başarı belgeleri verildi. Birinci dönem en çok kitap okuyan öğrencilerimiz, Emir Aras Yüzer, Betül Deviren, Asya Özkaya, Gassan Kndwai, Ece Cerrahoğlu, Ece Öner, Beliz Uzun, Nisa Çamlıbel, Mine Deviren belgelerini aldılar. Ortaokullar arası yapılan Matematik Ligi şampiyonları, Kuzey Muratoğlu’na, Erol Çetin Anlar’a, Hazal Özal’a ve 7-B sınıfına başarı belgeleri verildi. Öğrencilerimizin çalışmaları ve başarılarını kutluyoruz. Önümüzdeki dönemde de başarılarının devamını diliyoruz. İyi tatiller Kolej Ailesi.