Cumhuriyetimiz 99 Yaşında
  • 30.10.2022

Cumhuriyetimiz 99 Yaşında

Ata Koleji Ailesi olarak Cumhuriyetimizin 99. yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Bahçede yapılan törenimiz, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve okulumuzun öğrencilerinin “Cumhuriyet Geçit Töreni” ile başladı. Türkçe Öğretmeni Gözde Çubukçuoğlu, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Ortaokul “Cumhuriyet” konulu şiir yarışmasında, birinci olan 7-A sınıfı öğrencilerinden Zeynep Beren Mansuroğlu şiirini okudu. Lise “Cumhuriyet” konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan 9-A sınıfı öğrencilerinden Neval Sürmeli kompozisyonunu okudu. Törenimiz okulumuzda geleneksel olarak düzenlenen “Cumhuriyet Basketbol Turnuvası” şampiyonalarına madalyalarının verilmesiyle devam etti. 5.sınıf öğrencilerimiz “Andımız”ı tüm okula Türkçe ve İngilizce olarak coşkuyla okuttular.

4.sınıflardan oluşan koromuzun şarkıları ve Ali Armanç Demirok, Elif Su Saraç, Zeynep Naz Güngör’ün soloları dinleyenleri büyüledi. Lise dans grubunun “Cumhuriyet Dans”ı ,tüm ilkokul öğrencilerinin “Feda Türkiye’m” koreografisi ve final tablosu bizlere Cumhuriyet coşkusunu yaşattı. “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı en büyük bayramdır kutlu olsun.”