60. Yıl Mezunlarımızı Verdik
  • 24.06.2022

60. Yıl Mezunlarımızı Verdik

Özel Antakya Ata Koleji 60. yıl mezunları kep töreni 22 Haziran Çarşamba akşamı okul bahçesinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından öğrenciler tanıtıldı. Lise Müdürümüz Nevin Yalım öğrencilerimize ve velilerimize yönelik duygusal bir konuşma yaptı. Okul 1.miz Zeren Börklü, 2.miz Damla Seray Çiğdem’e ödüllerini Ata Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Sayın Rana Salih ve Okul Müdürümüz Nevin Yalım verdi. Okul 1.miz Zeren Börklü 2022 mezunları adına duygusal bir konuşma yaptı. Okul kütüğüne mezuniyet yıldızının çakılmasının ardından diploma töreni yapıldı. Öğrencilerimizin son kez Ata Koleji Marşı’nı okuyarak keplerini attılar. Duygu yüklü törenin ardından Ata Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği’nin hazırladığı kokteylle gece sona erdi.