Saygı ve Özlemle
  • 10.11.2022

Saygı ve Özlemle

10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni okul bahçesinde yapıldı. Fen Bilimleri Öğretmeni Sayın Büşra ÇALIŞKAN ve Almanca Öğretmeni Sayın Ahmet HAMDERİ Atatürk büstüne Ata Koleji Vakfı Okulları çelengi sundu. Çelenk sunumunun ardından tüm yurtla aynı anda saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sayın Berfu DUMAN yaptı. 10/A sınıfından Ardahan ŞAHUTOĞLU “Mustafa Kemal’ler Tükenmez” şiirini okudu. Orta okul öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında 1. olan 5/B sınıfından Yağmur GİRAY kompozisyonu okudu ve başarı belgesini Okul Müdürü Sayın Mustafa Yaşar TANGÜLEÇ’ten aldı. Orta okul öğretmen ve öğrencileri hazırladıkları “Ata’ya Sesleniş” söz korosunu sundu. Ardından lise öğrencileri şiirli koro ile tüm dinleyenleri duygulandırdı. Tören lise öğrencilerinin hazırladıkları gösteri ile son buldu.