İzindeyiz Ata'm
  • 12.11.2023

İzindeyiz Ata'm

Ata Koleji Ailesi olarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında okul bahçesinde yapılan törenle andık. Törenimiz 09.05'te siren sesleri eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sayın Semiha Aslan yaptı. Lise bölümünde yapılan "10 Kasım" konulu şiir yarışmasında birinci olan 11. sınıf öğrencimiz Emel Öğün şiirini okudu. Ortaokulda yapılan "10 Kasım" konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan 6. sınıf öğrencimiz İnci Abdurrazzakoğlu, kompozisyonunu okudu. 6. sınıf öğrencilerimiz "Atatürk'ün Ardından Dünya Liderlerinin Söylediği Sözler"i seslendirdiler. Okulumuzun 6,9,10 ve 11. sınıf öğrencilerinden oluşan koro Sayın Nezahat Akgöl önderliğinde sahne aldı. Törenimiz 4. sınıf öğrencilerinin pandomim gösterisiyle devam ederken 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin lirik dans gösterileriyle sona erdi. Ata Kolejinde zaman daima Atatürk'ü, onun ilke ve devrimlerini gösterir. Adın adımız, yolun yolumuzdur Ata'm.