« Subat 2018 »

« Subat 2018 »

KADININ ADI VAR

Ata Koleji Türk Müziği Topluluğu 17 Ocak 2018 Çarşamba günü Antakya Ata Koleji Vakfı Okulları Yönetim Kurulu 2. Başkanı Şef Doktor Cem TOSYALI yönetiminde  Antakya Kültür Merkezinde geleneksel konserlerinden birini daha başarıyla gerçekleştirdi. 2008'de kurulan Ata Koleji Türk Müziği Topluluğu'nun kurucusu da Doktor Cem TOSYALI.

Yılda iki konser hazırlayan Ata Koleji Türk Müziği Topluluğu her konserinde farklı bir temayla izleyicileriyle buluşuyor. Bu konserinde "KADIN" temasını işleyen topluluk, konserine " Kadının Adı Var"  adını verdi. Coşkuyla izlenen konsere sunumuyla Ata Koleji Edebiyat Öğretmeni Şenda SOLMAZ; kemanlarda Doktor Razık AVATGİL, Mehmet ÇAMLI;  kanunlarda Nizamettin ENCAMİ, Polat GÖÇEN; udlarda Gürcan SOVUKSU, Kemal TORUN; ud- buzukide Fatin BEREKETOĞLU; piyanoda Melih ÇİNÇİN; flütte Mete HÜNKAROĞLU; klarnette Çağdaş ÇAKIR; neyde Müslüm KABA; gitarda Çağlar SOĞUKSU; ritimlerde  Ayhan YILDIZBAŞ, Derviş KABA,İbrahim KATREMİZGİL, Can KABA  saz ekibi olarak yer almış; ayrıca kolej ailesinden oluşan koroda Nezahat AKGÖL, Yusuf ALTUNAY, Cumali ARIK, Ceylan ARSLAN, Gökhan ATASEVER, Lale ATASEVEN, Soydal ATASEVEN, Zerrin Seda AZAP, Bilge BEKAR, Ebru BEREKET İSTİF, Mehmet BEŞERİKLİ, Özlem CİVELEK, Suat ÇETİNER, Gül ÇİNÇİN, Tülin ELÇİ, Gülhan ERTÜRK, Şöhret GÜÇLÜ, Neslihan GÜNEY, Nihan GÜNGÖR, Adile KAZMACI, Hikmet KOYUNCU, Selma MANSUROĞLU, Sitare MEDETOĞLU, Müjde MURATOĞLU, Sedef MÜFTÜOĞLU, Makbule NUMANOĞLU, Ayşegül ÖZAL, Düriye ÖZAL, Kılıç ÖZAL, Sibel ÖZEL, Ali SOLAK, Şenda SOLMAZ, Gökşan SÜDİNOĞLU, Mahmut SÜRER, Onur TOKDEMİR, Orhan TOPAL, Kenan UÇMAN, Yeşim YEŞİLOĞLU, Ferda YORULMAZ korist olarak görev aldı.

Koroya elektrogitarıyla Ata Koleji öğrencilerinden İrem GÖZEL bazı şarkılara eşlik etti. Repertuarıyla gönülleri fetheden konserde zaman zaman izleyiciler de bazı şarkılara eşlik etti. Koronun sıra dışı çizgisi, konserdeki özen, şarkıların söylenişindeki başarı dikkat çekti. Özellikle düzenlemeleri Şef Doktor Cem TOSYALI'ya ait olan şarkıların alışılmamış seslendirilme şekilleri büyük beğeni kazandı.

İzleyiciler tarafından büyük ilgiyle dinlenilen konser ayakta alkışlandı. Konserin sonunda Antakya Ata Koleji Vakfı Başkanı Avukat Rana SALİH kadınların toplumdaki önemini vurgulayan konuşma yaparak Şef Doktor Cem TOSYALI'ya ve koroda görev alan üyelere teşekkür etti.

« Geri Dön

KADININ ADI VAR Fotoğraf Albümü

Hepsi
MİNİK YÜREKLERE

Özel Antakya Ata Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve idarecilerinin katkısıyla Muş Çınarar...>>

KADININ ADI VAR

Ata Koleji Türk Müz...>>

KERMESİMİZDEN

Okul aile birliği yönetim kurulu üyelerince organize edilen kermesimiz gerçekleşti. Okul bireyleri aras...>>

TASARIMLARIMIZ ÜRETİYORUZ

Ortaokul öğrencilerimiz tasarımlarını büyük bir hızla yapmaya devam ediyorlar.

ÇANAKKALE TİYATRO ETKİNLİĞİ
DENEY VE ÇALIŞMALARIMIZDAN ÖRNEKLER

DENEY VE ÇALIŞMALARIMIZDAN ÖRNEKLER...

YERLİ MALI HAFTASI

“Türkler,Türk malı alınız.Türk malı kullanınız.Türk parası,Türk toprağında kalsın.”...>>

İSTANBUL GEZİMİZ

Ata Koleji lise bölümü 1-3 Aralık tarihlerinde İstanbul’da üniversite tanıtım ve kült&uum...>>

SONBAHARDA KAPADOKYA (Güzel Atlar Ülkesi)

2017-2018 eğitim yılı etkinlikleri kapsamında 5 ve 6. Sınıf öğrenci ve velilerinden oluşan bir grup Kapadokya B&oum...>>

İYİ Kİ VARSIN ÖĞRETMENİM

24 Kasım Öğretmenler Günü töreni 25.11.2017 Cuma günü okul bahçesinde yapıldı. Sayg...>>

ATANIN ÇOCUKLARI GELECEĞİ KODLUYOR

Bilgisayarlar, cep telefonu gibi mobil cihazlar,akıllı nesneler, üç boyutlu yazıcıl...>>

ATA KOLEJİ ATASININ HUZURUNDA

Cumhuriyetimizin kurucusu, modern Türkiye’nin mimarı, devrimlerin öncüs&uu...>>

LÖSEMİ DEĞİL İYİLİK BULAŞIR

2-8 Kasım lösemili çocuklar haftasında Fen Bilimleri zümresinin etkinliğinde UMUT AĞACIMIZ bu yıl da ye...>>

KAPADOKYA ATA’YA SAYGI GEZİSİ

Okulumuz 7 ve 8. sınıflara Kapadokya gezisi düzenledi. Cumartesi sabahı Göreme Panaroma’da sıcak hava ba...>>

ÖZLEMLE VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni 10.11.2017 Cuma günü okul bahçesinde yapıldı. T&oum...>>

İLKOKUL ORTAOKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİ YAPILDI

Okul ile aile arasındaki bütünleşmeyi gerçekleştirmek,veli ile okul arasındaki iletişimi ve iş birliğin...>>

YAŞASIN CUMHURİYET

Ata Koleji ailesi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı ,Atatürk ve silah arkadaşlarına,şehitlerimize olan minnetle...>>

DOĞA YÜRÜYÜŞÜMÜZ

5 ve 6. Sınıf ögrencilerimizle doğa yürüyüşü ve kahvaltı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

AÇILIMIZ TÖRENİMİZ

2017/2018 Eğitim öğretim yılı okul açılış töreni 18.09.2017 Pazartesi günü 9.30'da okul b...>>

İLK GÜNÜMÜZ