« Subat 2018 »

« Subat 2018 »

KADININ ADI VAR

Ata Koleji Türk Müziği Topluluğu 17 Ocak 2018 Çarşamba günü Antakya Ata Koleji Vakfı Okulları Yönetim Kurulu 2. Başkanı Şef Doktor Cem TOSYALI yönetiminde  Antakya Kültür Merkezinde geleneksel konserlerinden birini daha başarıyla gerçekleştirdi. 2008'de kurulan Ata Koleji Türk Müziği Topluluğu'nun kurucusu da Doktor Cem TOSYALI.

Yılda iki konser hazırlayan Ata Koleji Türk Müziği Topluluğu her konserinde farklı bir temayla izleyicileriyle buluşuyor. Bu konserinde "KADIN" temasını işleyen topluluk, konserine " Kadının Adı Var"  adını verdi. Coşkuyla izlenen konsere sunumuyla Ata Koleji Edebiyat Öğretmeni Şenda SOLMAZ; kemanlarda Doktor Razık AVATGİL, Mehmet ÇAMLI;  kanunlarda Nizamettin ENCAMİ, Polat GÖÇEN; udlarda Gürcan SOVUKSU, Kemal TORUN; ud- buzukide Fatin BEREKETOĞLU; piyanoda Melih ÇİNÇİN; flütte Mete HÜNKAROĞLU; klarnette Çağdaş ÇAKIR; neyde Müslüm KABA; gitarda Çağlar SOĞUKSU; ritimlerde  Ayhan YILDIZBAŞ, Derviş KABA,İbrahim KATREMİZGİL, Can KABA  saz ekibi olarak yer almış; ayrıca kolej ailesinden oluşan koroda Nezahat AKGÖL, Yusuf ALTUNAY, Cumali ARIK, Ceylan ARSLAN, Gökhan ATASEVER, Lale ATASEVEN, Soydal ATASEVEN, Zerrin Seda AZAP, Bilge BEKAR, Ebru BEREKET İSTİF, Mehmet BEŞERİKLİ, Özlem CİVELEK, Suat ÇETİNER, Gül ÇİNÇİN, Tülin ELÇİ, Gülhan ERTÜRK, Şöhret GÜÇLÜ, Neslihan GÜNEY, Nihan GÜNGÖR, Adile KAZMACI, Hikmet KOYUNCU, Selma MANSUROĞLU, Sitare MEDETOĞLU, Müjde MURATOĞLU, Sedef MÜFTÜOĞLU, Makbule NUMANOĞLU, Ayşegül ÖZAL, Düriye ÖZAL, Kılıç ÖZAL, Sibel ÖZEL, Ali SOLAK, Şenda SOLMAZ, Gökşan SÜDİNOĞLU, Mahmut SÜRER, Onur TOKDEMİR, Orhan TOPAL, Kenan UÇMAN, Yeşim YEŞİLOĞLU, Ferda YORULMAZ korist olarak görev aldı.

Koroya elektrogitarıyla Ata Koleji öğrencilerinden İrem GÖZEL bazı şarkılara eşlik etti. Repertuarıyla gönülleri fetheden konserde zaman zaman izleyiciler de bazı şarkılara eşlik etti. Koronun sıra dışı çizgisi, konserdeki özen, şarkıların söylenişindeki başarı dikkat çekti. Özellikle düzenlemeleri Şef Doktor Cem TOSYALI'ya ait olan şarkıların alışılmamış seslendirilme şekilleri büyük beğeni kazandı.

İzleyiciler tarafından büyük ilgiyle dinlenilen konser ayakta alkışlandı. Konserin sonunda Antakya Ata Koleji Vakfı Başkanı Avukat Rana SALİH kadınların toplumdaki önemini vurgulayan konuşma yaparak Şef Doktor Cem TOSYALI'ya ve koroda görev alan üyelere teşekkür etti.

« Geri Dön

KADININ ADI VAR Fotoğraf Albümü

Hepsi
MİNİK YÜREKLERE