Nevin YALIM

E-Posta: nevinyalim@mynet.com

Cep Telefonu: 05335536699

Antakya’da , 1962 yılında kurulan ilk kolej Ata Koleji’dir.

2004 yılından beri bu okula ve gençlere hizmet etmekten çok mutluyum.

Ata  Lisesi olarak hedefimiz; özgüveni yüksek, toplumsal sorunlara duyarlı, ana dilinde yetkin, İngilizce  dil becerileri gelişmiş, Atatürk ilkelerini benimsemiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, evrensel değerleri benimseyen, araştıran, sorgulayan, yorum becerisine sahip, organizasyonlar yapabilen, sosyal ya da bilimsel projelere ortak olabilen,uluslararası bilince sahip dünya bireyleri, aynı zamanda Cumhuriyeti’ne ve ülkesine yürekten bağlı öğrenciler yetiştirmektir.

Okulumuzda, öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyal becerilerini de en üst düzeye çıkarmak amacıyla oluşturulmuş, geniş kapsamlı ders dışı etkinlikler programı mevcuttur.

Okulunuzda ve ailenizde edindiğiniz değerler ve bilgi birikiminiz ile Ata Kolejli  eğitim meşaleleri olarak yurdumuza ışığınızı yayacak ve cumhuriyetimizin koruyucuları olacaksınız.

Ata Kolejli  olmak bu sorumluluğu üstlenmektir. Sizlere güveniyoruz.Unutmayın ki Ata Kolejli olmak bir ayrıcalıktır.

Akademik kadromuz ve çalışanlarımızla gençlerimiz için en iyi öğrenme ortamını sağlamış olmanın huzuru içinde sizlere ve öğrencilerimize saygı ve sevgilerimle….

DİĞER MESAJLAR:

Sunumlar