« Kasim 2017 »

İLKOKUL ORTAOKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİ YAPILDI

Okul ile aile arasındaki bütünleşmeyi gerçekleştirmek,veli ile okul arasındaki iletişimi ve iş birliğini sağlamak ,eğitim ve öğretimi geliştirici etkinlikleri desteklemek,maddi imkandan yoksun öğrencilerin eğitim ve öğretimle ilgili zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak üzere okullar bünyesinde tüzel kişiliğe haiz olmayan birlikler kurulur.Okul aile birliği de bunlardandır.
28 Ekim 2017 Cumartesi günü okul aile birliği seçimi yapıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından okul müdürü Hasan Büyükçerçi, açış konuşmasında, ailenin, aile birliğinin, kurumu ortak yönetmenin,bir takım etkinliklerden veli desteğinin öneminden söz etti.Okul aile birliği başkanı Melis Teköz de iki yıllık yönetimlerinde yaptıkları sosyal,kültürel etkinliklerden,toplum hizmetinden,sosyal sorumluluk etkinliklerini gerçekleştirdiklerinden,okul yönetimi ile çok uyumlu çalışmalarından söz etti.2017-2018 döneminde yeni yöneticilere imkan vermek için tekrar aday olmadıklarını belirtti.
Okul Müdürü Hasan Büyükçerçi, birlik başkanına ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti,çiçek takdiminin ardından faaliyet raporu okundu.Gelir-gider bilançosunun onaylanmasından sonra seçime geçildi.
Seçim sonucu yeni yönetim kurulu İpek Şen,Sedef Müftüoğlu,Nezahat Duran, Hayriye Özcan ve Lerzan Düzel, denetim kurulu ise Seza Çakmak ve öğretmenler kuruluna seçilen Sevil Döş,Şöhret Güçlü ve Bilge Bekar’dan oluştu.

« Geri Dön

İLKOKUL ORTAOKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİ Fotoğraf Albümü

Hepsi
ATA KOLEJİ ATASININ HUZURUNDA

Cumhuriyetimizin kurucusu, modern Türkiye’nin mimarı, devrimlerin öncüs&uu...>>

LÖSEMİ DEĞİL İYİLİK BULAŞIR

2-8 Kasım lösemili çocuklar haftasında Fen Bilimleri zümresinin etkinliğinde UMUT AĞACIMIZ bu yıl da ye...>>

KAPADOKYA ATA’YA SAYGI GEZİSİ

Okulumuz 7 ve 8. sınıflara Kapadokya gezisi düzenledi. Cumartesi sabahı Göreme Panaroma’da sıcak hava ba...>>

ÖZLEMLE VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni 10.11.2017 Cuma günü okul bahçesinde yapıldı. T&oum...>>

İLKOKUL ORTAOKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİ YAPILDI

YAŞASIN CUMHURİYET

Ata Koleji ailesi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı ,Atatürk ve silah arkadaşlarına,şehitlerimize olan minnetle...>>

LETS FIND WORDS

We had “Let’s find words” competition for 3rd grade. They had great time. We congratulate 3rd grade students.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜMÜZ

5 ve 6. Sınıf ögrencilerimizle doğa yürüyüşü ve kahvaltı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

Ata Koleji bu yıl da sokak hayvanlarının tedavi gördüğü Hatay Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti. Ö...>>

AÇILIMIZ TÖRENİMİZ

2017/2018 Eğitim öğretim yılı okul açılış töreni 18.09.2017 Pazartesi günü 9.30'da okul b...>>

İLK GÜNÜMÜZ
AVRUPA GEZİMİZ

Özel Ata Anadolu Lisesi; idareci, öğretmen, veli ve öğrencileriyle Avrupa'ya gezi düzenledi. 15 ...>>

ATA KOLEJİ BİLİŞİM GARAJ AKADEMİSİ
ATA KOLEJİ'NDE BİLİŞİM GARAJ AKADEMİSİ
İZMİR UZAY KAMPINDAYDIK

Öğrencilerimizle “Gökyüzü Maceramız” projesi kapsamında 6-8 Haziran 2017 tarihleri arası...>>

MÜZİK DİNLETİMİZ

Öğrencilerimiz; Müzik Öğretmenimiz Nezahat AKGÖL'ün derslerinde, Rahman ve Eylem TAŞPOLATOĞ...>>

SERGİMİZ

Özel Antakya Ata Koleji Vakfı Okulları olarak 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı kapsamında lise ve ortaokul kad...>>

PİZZAMIZI YAPTIK

1. sınıflarımızla pizza yapmaya gittik. Çocuklar kendi elleriyle pizza hazırlayıp yedi.

MUHTEŞEM ATA KONAĞI

Bir çocuğun gülümsemesinde saklıdır mutluluk... Mutluluğumuzu kalbinize dokundurmak ve paylaşmak i&cced...>>

YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

ÇOCUK KOROSU KONSERİ